Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/na-poltavshchyni-174-pidpryiemstva-vyznani-krytychno-vazhlyvymy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

174 підприємства Полтавщини визнані критично важливими

 174 підприємства Полтавщини визнані критично важливими

У Полтавській ОВА провели чергове засідання комісії з питань визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Члени комісії розглянули 6 звернень від підприємств. Це устави, які працюють в галузях промислового виробництва, житлово-комунального господарства та соціального захисту.

З початку роботи комісії провели 35 засідань, на яких розглянули звернення 240 заявників. Загалом до облвійськадміністрації надійшло 418 звернень від 308 підприємств (зокрема від 34 – на підтвердження критичності).

174 підприємства, устави та організації, які працюють на Полтавщині, визнані критично важливими для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності регіону. Зокрема, це сільськогосподарські, переробні, торговельні, нафтогазові, комунальні підприємства, лікувальні заклади, 11 з яких – повторно.

 

 

 

фото: Полтавська ОВА.


Перейти до вмісту